Morrn morrn!

Yohannas.se / 28 April, 2011 - 05:56 / Allmänt
Hur har du det, kära läsare? Jag hade en jättebra dag hemma igår med PrickigaHostan (lillan), men nu är det en ny dag och jobb hägrar. En hög med hembesök, schemaplanering, dokumentation, och mycket mer. Nu gäller lite frukost o sen ila mot bussen..
5 kommentarer
Kommentera inlägget här

Prickisen kämpar i sömnen..

Yohannas.se / 27 April, 2011 - 13:44 / Allmänt
..och jag pausar med lite datortid, svara på arbetsmail (knäppt, men behövligt så slipper jag det imorgon då jag vet jag kommer ha mkt å göra imorgon eftersom jag tog ledigt idag!), äta mellis, osv osv.

Hon panikgrät när det var dags för middagsvilan, trots att hon själv bett om att få sova och dricka välling.. men hon grät så hon satte i halsen och hostade mängder.. så det var inget jag vill låta henne plåtas med (och tro mig, jag är tuff när det gäller sömnrutiner annars!). Hon ville "fova dääär" och pekade på soffan där hon visste mamma satt. Så tillslut bar jag ut henne, och hon somnade på 1 minut och har legat där i 2h nu.....

Lillan sussar sött och jag sitter med laptopen på soffkanten..

1 kommentarer
Kommentera inlägget här

Vad är väl en natts sömn...

Yohannas.se / 26 April, 2011 - 06:20 / Allmänt
Vår lilla pingla var ledsen och led heeeeela natten. Huvaligen, måtte hon slippa plågan snarast! Nu off till jobbet, pigg som en mört... NOT. Men bara å jobba undan det jag kan idag, så är det till att bytas av imorgon och sambon istället ska jobba..!
2 kommentarer
Kommentera inlägget här