Tränar på & käkar bra nu! På gång!!

Yohannas.se / 31 Maj, 2011 - 21:30 / Träning/Motion
Avfettning pågår!
Gick promenad 1-3ggr/dag i Kroatien till och med! Gjorde situps och plankan varannan dag! (DET NI!! Jag är imponerad själv) Jag tränade på gymet igår (underbart) och kutade på löpbandet efteråt en stund, och imorgon är det träningsdags igen! Cyklar på jobbet (perfekt med "motion" i jobbet!!) och äter kolhydratfattigare kost nu med mer bra fetter. Ah, det är underbart... Tillbaks till "gamla Yohanna"...!!! Kanske kan det medföra bättre form och mindre kroppsfett som förr också? Det är iaf min stilla förhoppning och mitt stora mål!
(och nej, inte "Beach 2011" utan snarare "platt mage som jag alltid haft förr" - jag FATTAR inte hur jag kunnat behandla min kropp så illa i snart 2 år.......... när jag tränat & tävlat sedan 6 års ålder innan liksom....)

(tack till alla er som kommenterar, jag ÄLSKAR kommentarer!! förlåt för att jag inte svarskommenterar alltid just nu, det beror ENDAST pga att min dator strejkat som sagt... och vi får se när det hela är ordnat.. OM det ordnas... å tro mig: I hate it!!!!!!!!!!!!!!!!)
5 kommentarer
Kommentera inlägget här

Redig färdiglagadmat till dörren??

Yohannas.se / 31 Maj, 2011 - 17:38 / Nyheter/Diskussion
Linas matkasse och allt vad det heter är ju jättepoppis nuförtin, hon gör till och med reklam i TV numera för sitt företag och är jätteärtig och sådär..

Men när ska det komma riktigt bra mat (med tillräckligt med proteiner i maten!!!!!) som är färdiglagad så man ens slipper laga den till dörren??
DET väntar jag fortfarande på! För det tråkiga är ju att LAGA maten. Jag bryr mig inte om att variera massor och så, bara det är näringsriktigt. Och då pratar vi inte tallriksmodellen, för den funkar INTE på mig. På tok för mkt kolhydrater!!

0 kommentarer
Kommentera inlägget här

Datorstrejk

Yohannas.se / 31 Maj, 2011 - 06:19 / Allmänt
Min dator är totalt vajsing.. :( Annars hade jag ju gladeligen bloggat betydligt flitigare.. Men vi jobbar på det härhemma och vi får se om det är hårdvarufel och en pc-doktor behövs : (
1 kommentarer
Kommentera inlägget här