Lite baklawa som fredagsmys!

Yohannas.se / 28 Oktober, 2011 - 19:34 / Allmänt
Efter jobbet slank jag in i en butik och köpte lite fredagsmys...! Det blev en ask baklawa som jag pekade ut :) Blir smarrigt ihop med lite varmt the! Trevlig kväll!
4 kommentarer
Kommentera inlägget här

En av alla solnedgångar på hösten..!

Yohannas.se / 22 Oktober, 2011 - 09:00 / Allmänt


..Jag uppskattar verkligen inte mörker, kyla och "rusk" överlag (tyvärr) eftersom jag blir så oerhört energilös.. Men det är himla trevligt med solnedgångarna och den "frostiga" looken som ges på hösten, så jag ska försöka på kommande lediga dagar att fota lite mer innan alla löv helt fallit av.. vi får se om jag hinner!!
Snart har vi en helt annan vy över sundet än vi har på sommaren - himla spännande!


6 kommentarer
Kommentera inlägget här

Bloggtjejen jag nu mött i verkligheten!

Yohannas.se / 21 Oktober, 2011 - 19:00 / Allmänt
Äntligen fick jag träffa en av de bloggtjejerna jag följt ganska länge!
Jag tror aldrig jag fått till något sådant innan - men nu blev det en självklarhet och spännande grej att få träffa "Nursen Carin" irl !! (Här är hennes blogg: ÄLSKAD FRÅN FÖRSTA STUND)

Vi möttes på ett köpcenter och minglade runt lite, jag fick träffa hennes lilla stjärna till bebis som var en väldigt belåten och go' tösabit. Hon till och med somnade i min famn när mama Carin provade kläder :) Wow! Det var en känsla man glömt av hur det känns... (och så LÄTT, haha.. det känns så länge sen, fast det bara är 2 år sen!)Det var oerhört kul att få en verklig person av det man bara läser i text och kollar statiska bilder..!
Carin är en lugn, behaglig och positiv kvinna med en riktig goding till dotter!
Det var en skön fika, och vi snackade på bra.. Det är lite svårt att sammanfatta halva livet och saker som påverkat en genom åren på bara några få timmar..
Men jag skulle tippa på att det blir fler dejter! ;)
Tack för stunden!!


Så kom igen nu bloggfolk - se till att träffas irl !!

1 kommentarer
Kommentera inlägget här