En go' höstpromenad häromkvällen...

Yohannas.se / 27 September, 2011 - 15:17 / Allmänt
Det var såntdär ljuvligt höstväder i måndags kväll att det kändes som skam på torra land att sitta inne efter jobbet hela kvällen då! Så efter mat, snabbt undanplock och lite ändring av kläder så drog vi ut hela lilla familjen. Genom vårt härliga bostadsområde ner till havet och lillan ville såklart; GUNGA!
Lite lek på lekplatsen, tid för sambon & mig att snickesnacka lite och njuta den ljumna luften som övergick till sval höstkväll på vägen hem sen... Härligt!


Ljuset är helt fel i alla bilder tyvärr, men vyerna syns nog ändå att dem är fina..


Sambon på väg att slå ner ändan och alla tre gunga tillsammans...!


Öppna "sommarskor" och vita leggings... in i det sista ;)


Skepp'o'hoj!
5 kommentarer
Kommentera inlägget här

Spontan helg till föräldrarna!

Yohannas.se / 20 September, 2011 - 14:08 / Allmänt
Det blev en spontan långtur till mina föräldrar i helgen, så att min sambo fick tid att göra en massa bra saker - träffa vänner, tänka fria tankar, pyssla i hemmet, osv osv osv..
En lång tågresa tog oss uppåt i landet och det gick faktiskt riktigt bra med min lilla busiga 2-åring!
Det var tågbytena som var en pärs med min breda vagn, aldrig mera den med på tåget det kan jag säga! Fick krångla med att fälla ihop den varenda gång, och det var ett halvt helvete..... Eftersom man vill ju inte varken ställa sin dotter ute på perrongen och vänta tills man kommer ut med packningen - eller ställa henne kvar i tåget... Men på något sätt klarade vi det. Jag pekade med hela handen till konduktörkvinnan på uppresan, och en vänlig man som sett min kamp på ingången hjälpte mig på utgången på hemresan.. Toppen!

Bildresumé i kort form följer :)


Lillan målar och pysslar.. varvat med läsa små böcker.. och gå lite fram och tillbaka.. titta ut genom fönstret... gosa med mamma... titta på alla medresenärer... osv...


Soligt och härligt väder den dagen då vi kom fram, och vi njöt till fullo.. lång cykeltur med lillan bak, tillsammans med mina föräldrar.. ut på skogsvägar.. stannade på lekpark.. tittade på hästar och minigetter på vägen.. m.m.


Lillan bänkat sig i morfars växthus för att få smaka delikatesser....


Härliga vindruvsklasar som hänger och ser allmänt trevligt ut... fanns även tomater och kryddväxter...


Morfar bjuder på vindruvor!

Mycket mer hanns med, och många fler bilder har jag - men jag väljer att inte dela med mig av alla privata bilder.. mina föräldrar och vänners barn behöver inte delas här känner jag! :)

Blev iaf en mycket trevlig helg, måste jag säga. Intensiv och kort, men lillan hann umgås mycket med sin mormor & morfar, jag hann träffa en vän på gymet, och jag hann även träffa en tjejkompis jag inte sett på säkert 15 år... Det var galet najs! Tack för en skön helg!!!
 
4 kommentarer
Kommentera inlägget här