Norska loppisfynd!

Yohannas.se / 30 April, 2012 - 23:06 / Shoppat - begagnat
I lördags var jag och syrran på en ENORM loppis/bytardag och handlade... JÖSSES vad mycket det fanns - och sorterat suveränt bra efter storlek, sorts prylar, osv. Det enda "problemet" var att utrymmet i rummet där bebiskläderna var, det var förskräckligt så rörde man ett plagg överst så kändes det som hela raddan med plagg under skulle trilla ner vilken sekund som helst... Enorma högar på smala hyllor mot en vägg = ingen bra idé. Det gjorde att jag inte pallade riva runt. Men jag har inte behov för mer bebiskläder direkt - det är bara roligt ju ;)

Blev en del fynd ändå - såklart!! :) :) :)
Snacka om pojke & flicka kategoriskt, ibland blir det bara så... ;)
Och jag tycker mest det är lite roligt, för jag har ju aldrig köpt pojkigt nånsin annars.
Men jag märker jag unnar mig att köpa mer kläder till lillan nu som är flickiga - söta klänningar och sånt (99% second hand ändå, såklart!!) eftersom det mest troligt inte blir mer sånt handlande sen... och vice versa!
3 kommentarer
Kommentera inlägget här

Myshelg hos syrran!

Yohannas.se / 29 April, 2012 - 17:53 / Allmänt
Det har bara varit mys - småutflykter och uppdrag hela helgen hos syrran i Norge!
Här är en liten glimt - lekparker, prova på orientering, gymnastikuppvisning (vilket jag inte visar något ifrån i och med så många andra barn i bild som jag ej känner!), promenader, rasta syrans vovve, slappa i SOLEN!!, och slappestunder med tid att prata och slappna av... Hääärligt!..Det blev en hel del loppisfynd också, men det får jag fota när jag kommer hem igen!
1 kommentarer
Kommentera inlägget här

Bytardag i Norge!

Yohannas.se / 28 April, 2012 - 08:22 / Allmänt
Idag hägrar en stor bytardag här där vi är i Norge!
Jag och syrran ska åka dit i god tid, stå i kö (som är bland det värsta jag vet) och tränga oss in som nördar för att hitta fynden. Hon har två barn, 6 och 8 år - och jag ska handla till lillan och beisen om jag hittar roliga grejor i fint skicka. Några leksaker och stora grejor känns inte läge att handla för min del, dock!

Hoppas på fina fynd!! :) :)
1 kommentarer
Kommentera inlägget här