Bra (och dyr) coachning - ska jag ??

Yohannas.se / 31 Augusti, 2012 - 23:06 / Ego
Klurat hela dagen på om jag ska hoppa på en känd vikt- och livsstilscoach och gå med i en grupp/ett program..
 
Velat mellan Olga Rönnberg (som jag dock inte uppskattar attityden hos av vad jag sett, men hennes kunskaper är bra!) och Anna Skipper.. Olgas program kostar desto mindre, men då fokuseras mest på "mammamagen" - vilken jag verkligen vill få bort iofs, men inte så bråttom än direkt.. Men jag kan ju inte träna stenhårt, så frågan är om det är rätt för mig med Olgas hårda program just nu..
 
Anna Skipper fokuserar mer på maten och "tänka om" och "lära sig ny livsstil".. vilket vore en spännande utmaning. Men jag oroar mig lite och funderar över om jag kan laga mat och greja som det krävs - träningen har jag "förvarnat" Anna och frågat om de kan anpassa efter min skada, och att jag ammar - och det kan dem enligt henne.
 
Vad tror ni på?
Anna Skipper vs Olga Rönnberg
- eller lugna mig tills jag har en "enklare" bebis och mindre ont?
 
Jag har aldrig gått på en professionell diet eller så innan, så det vore helt nytt, och jag är kass i köket men förhoppningsvis är det inte alltför svåra grejor....
 
Obs! Mitt syfte är inte att "banta" som okunniga kallar det, utan att hitta rolig inspiration till bra kost och att få tips hur jag kan träna utifrån mina förutsättningar. Det blir mer "rehabträning" och stärkande träning - inte hård träning, det skulle aldrig funka. Jag är inte orolig för att jag inte kommer kunna gå ner mina gravidkilon, utan söker efter en utmaning i lagom takt och en massa ny kunskap - eftersom jag redan har massa kunskap själv om kost och träning så ser jag detta som bildande :)
9 kommentarer
Kommentera inlägget här

Glimtar från senaste dagarna!

Yohannas.se / 31 Augusti, 2012 - 12:28 / Allmänt
Jag inser att det blir bara mina barn ditt, mina barn datt - men så är ju mitt liv, just nu och en lång tid framöver ;) Men jag ska försöka variera i bloggen så gott det går..!! (kom gärna med önskemål om ämnen!!!)
 
Glimtar ur senaste dagarna, inte alltid man hinner/kan blogga i detalj vad man gör.. så jag försöker klicka lite med mobilen här & där så gott min amningshjärna klarar att komma ihåg ;)
 
Uppifrån från vänster:
Handlat mjölk & fil efter dagishämtning - hämtat lillan om äter macka i vagnen - nödkost för mej - lillen i bärselen (att ligga i vagnen gör han i princip helst bara när han sover väldigt djupt)..
Köttbulletallrik på IKEA - jag lärde mig knyta sjal igår, och snacka om sjalbarn han är!! - igelkotte - lillan finurlig på café i helgen som var - och högvis med kläder att sortera in i garderoberna...
 
Vardag och guldkorn med andra ord :)
8 kommentarer
Kommentera inlägget här

Viktapp - tips??

Yohannas.se / 31 Augusti, 2012 - 10:01 / Allmänt
Någon som har något bra tips på en app där man kan följa sin vikt och sina mått?
Helst på svenska så måtten blir rätt....!!
Till Androidtelefon, ej iPhone :)
7 kommentarer
Kommentera inlägget här