Årskrönika 2012 - Mars & April

Yohannas.se / 31 December, 2012 - 13:00 / Årskrönika
Mars bjöd på mycket lek, minimalt med trots, en bekväm period på dagis för lillan, och välmående i graviditeten. Livet liksom flöt på rätt bra i mars månad, och jag har till och med dubbelkollat i bloggen så jag inte förskönar ;) haha.. Vi pysslade, lekte, hade vardag, och det mesta funkade rätt bra. Skön månad..!!


I April kom vår vagn från USA (Mountain Buggy Duet) och såklart lillan skulle provsitta...! Det var Påsk och lillan fick sitt första påskägg och smakade lösgodis för första gången i sitt liv (!)... nja... sådär... hon plockade ut chokladen och lät bli resten... (?) Valborg firades nere vid havet för sambon & lillan och jag jobbade eller sov - jag minns inte.. haha.. :) Jag möblerade om lillans rum såsom jag gör ofta, och vi hade glassamys och annat mys ;)
1 kommentarer
Kommentera inlägget här

Årskrönika 2012 - Januari & Februari

Yohannas.se / 31 December, 2012 - 06:00 / Årskrönika
Som så många andra tycker jag det är roligt att se tillbaka på året som gått så jag sammanfattar det lite i bilder! :)

Januari bjöd på sol & värme men också en jättejobbig tid för vår dotter som led av ont i magen minst halva månaden.. fruktansvärt att vara i Thailand med det lidandet!! Men såklart var det härligt stunder mitt i allt också..!! Jag hittade ResaMedBarn.eu-sajten där jag numera är "expert" och rådgivare, jätteroligt...!! Jag åt en enorm mängd färsk mango, vi badade massor, vi åt thaimat i mängder och vi lärde oss att tiden då vi uppskattar Phuket är långt förbi - kaos!!! (vi tog vägen inom Phuket på dit- och hemvägen till/från Lanta)
För alla er som inte följde mig då - vi träffade ett helt fantastiskt amerikanskt par i medelåldern som helt tog oss till sig, bjöd in oss till deras penthouse och vi spelade Wii som de tagit med sig hemifrån (!) och det blev en FÖRKROSSANDE seger för Sverige (läs: mig!!) i boxningen, yeeeeeeah!!! :) :) Jag har tränat boxning i några år, så jag blev lite väl seriös i tekniken dock ;) hahaha - vi snackar enorm träningsvärk efteråt, jösses!!!
Detta underbara par hjälpte oss köpa vår syskonvagn och skicka den, samt skickade även present till lillen och även storasyster när vi fått barn, fantastiska människor! Dessutom är vi bjudna till dem nästa höst på bröllopp för ett av deras barn, helt otroligt! Vore coolt att åka...!!


Hem sista januari från Thailand till ett februari i riktigt vintersverige, oj oj oj vilka kontraster!
Snö, frysa, vardagsrutiner direkt, och bräcka nyheten om att vi väntar bebis till sommaren för alla på jobbet - samt även vänner & bekanta som inte redan visste (jag var halvvägs när vi kom hem ungefär)... När vi kom hem kom verkligen vardagskaoset direkt - diskmaskinen pajade och ALDRIG vi står och handdiskar flera ggr/dag, no no no!!! Diskmaskinen är en STOR hjälp i vårat hem det kan jag säga!! Jahopp - jaga ny... Sen nästa problem: bilens batteri totalt urladdat, och laddade ur flera gånger och vi blev hjälpta av grannar och andra... Nytt batteri fick köpas, osv... HEJ VARDAG! ;)

Sambon hade långkalsonger dygnet runt i flera veckor ;) det tar sin lilla tid att ställa om sig från ett par månader av värme och svettas till minusgrader om jag säger så.......
6 kommentarer
Kommentera inlägget här