Solskenslördag och bättre energi!

Yohannas.se / 30 Juni, 2012 - 15:22 / Allmänt
Inatt vid 02-snåret så vaknade jag av stark sammandragning som "strålade" ut mot ryggen och även fram.. Det där kände man ju ingen, inte alls som vanlig förvärkar som bara maler lite.. Men sådär höll det på av och till i nån timme och sen nada... Så slutsats? Tydligen förvärk ändå... Man börjar ju undra hur mkt en livmoder behöver träna, eller hur? hmm... :/
 
Ut på morgonkvisten - promenix!
Efter det - ridning för lillan (10min för 40kr för knattar på ponnys) :)
Sen vidare till en gatuloppis och "Barnens Dag" i krokarna..
..mer om det senare när jag lägger in foton :)
 
Nu ska jag slappa medan lillan badar i minipoolen på terassen med sambon!
Powernap as they say :)
 
Tjing!
9 kommentarer
Kommentera inlägget här

Tunga ben på dagens morgonpromenad!

Yohannas.se / 29 Juni, 2012 - 10:06 / Allmänt
Igår var jag sååå pigg - kände mig på gång, hoppfull och bara allmänt bra! Jag gick morgonpromenad med spänst, jag gick eftermiddagspromenad (20-30min/promenad) och på kvällen följde jag med lillan och sambon ner till gungorna vid havet och sällskapade.. Å ändå hann jag vila 1,5h på dagen! :) (jag tror på kombon promenad + vila!)

Idag vaknade jag 05.. tömma blåsan.. sen bara skruvade jag mig, och när det var dags att gå upp runt 07 så var jag sååååå trött. I hela kroppen och även huvudvärk/mental trötthet.

Benen var TUNGA på morgonens promenad... slääääp släääääp....
Hem, knappt någon frukost eller mat hemma (skulle handlat igår men blev förhinder)... Ja ni vet... Bläääää... en sån dag bara I guess...
 
(upptäckte en härlig skogstrappa, gick i den igår eftermiddag...! finns mkt sånt där vi bor, men ofta har man ju vagn så då får man bara memorera dem och gå en dag utan vagn..!)

Hade molvärk 12h igår efter hinnsvepningen, sen inget särskilt... så jag är lika långt ifrån en förlossning ännu dessvärre... :/
 
Alla som gissat snällt på bebis i juni är nu snart strukna i Gissningslistan ;) (se HÄR)
6 kommentarer
Kommentera inlägget här

Dåliga Traderasäljare!

Yohannas.se / 28 Juni, 2012 - 22:07 / Nyheter/Diskussion
Det är intressant hur man budar på ett plagg, vinner, betalar direkt och förväntar sig att plagget skickas.
Tiden går, närmare 6 dagar har gått och man mailar och kollar vart plagget tagit vägen (själv skickar jag alltid inom 1 dygn om inget hänt!).. Då får jag svar "ja fick tillbaka det idag, har du skrivit fel adress på Tradera kanske?" Ehh... nej knappast, eftersom ingen fått tillbaka paket till mig innan.. så jag nekar och skriver att adressen är rätt, att något annat måste varit fel. Hon ska packa om det och skicka igen... (men enl. Posten är det förpackningsfel, så adressen var väl bara nån dålig ursäkt?) Dagarna går... Tillslut kommer paketet.
 
Så öppnar jag äntligen mitt lilla paket (slarvigt inslaget och utan avsändare, så frågan är hur det kom tillbaka till henne innan? hahaha).. flertalet små blekta fläckar, flertalet trådar som lossnat i nederkant av tröjan... Detta framgick ingenstans varken på bild eller i beskrivningen... BESVIKELSE.
Skriver ett konkret mail till säljaren och förklarar att hon till nästa gång bör skriva i annonsen att det finns vissa fläckar och så vidare, så får köparen själv välja om den vill köpa trots det skicket...

Reaktionen?
Så var plagget ABSOLUT inte när hon skickade, så det verkar inte stämma.
 
Nej, det uppstod nog under leverensen inrullat i en plastpåse - fläckarna hoppade dit och trådarna lossnade också på vägen hem till mig?
Va? Vilken nivå.
Man kan bara ge upp. Tradig typ! Jag hade inte tänkt häva köpet, men jag måste ju få meddela min besvikelse :(
 
Detta har bara hänt mig kanske två gånger nu på flera år, tack å lov :) :)
7 kommentarer
Kommentera inlägget här