Bytardag; Inlämning & Uthämtning

Yohannas.se / 31 Mars, 2012 - 19:45 / Allmänt
I torsdags kväll satt jag och märkte upp 4 kassar med kläder (storlek 86/92 + lite strökläder i 74/80 och 98/104) som lillan vuxit ur/inte funkar/vi inte gillar/använder... Det tar verkligen sin "lilla" tid!
Men det är lika spännande varje gång att se hur mkt som blir sålt!
Jag har bara sålt 2ggr, annars är jag en köpare mestadels ;)

Det kostar ju lite att lämna in, men det är skönt att själv slippa stå en hel dag och sälja faktiskt, och detta stället där jag lämnar in gör ett suveränt jobb - de har så grymt bra organiserat så jag stöttar gärna det!! Älskar ju återvinningsgrejen med kläder..!! :) (för er som missat det, haha...)

Inför inlämning:


Detta släpade jag med mig hem igen:

Eeeeen påse med hem bara :) Wiiiie...!! :)

Inköp: 130kr
Sålt för: ca 450kr
(jag sätter priser mellan 5-20kr som regel)

En bra dag! :)

7 kommentarer
Kommentera inlägget här

Bytardag; Inköp!

Yohannas.se / 31 Mars, 2012 - 11:18 / Shoppat - begagnat
Det blir lite bakvänd ordning, men inlägget om inlämningen och vad som inte blev sålt kommer komma ikväll, pga att jag vill se resultatet av vad jag fick sålt innan jag visar :) hihi

Men här är iaf vad jag fyndade idag på "Bytardagen"!!
Total summa: 130kr :)
Allt i storlek 98/104
(plastpåsen innehåller små bebismössor och tossar, och vissa bilder är inte skarpa såg jag tyvärr i datorn.. ha överseende med det tack)

Utmaningen är att inte bara hitta rosa till min dotter, kan jag säga... Det är i stort sett bara rosa på bytardagar och loppisar tycker jag, och det som inte är rosa är oftast betydligt mer slitet. De "stilrena" kläderna säljs inte lika ofta såhär, det är nog mer på Tradera. Men nu är hon så stor, så denna storleken börjar bli på gränsen till för slitet alltför ofta när jag handlar - så man går granska betydligt mer nu än i bebisstorlekarna när jag då handlade!
7 kommentarer
Kommentera inlägget här

Förbaskade trots !!!

Yohannas.se / 30 Mars, 2012 - 14:27 / Föräldraskap & tankar
Idag är jag ledig (för en gångs skull) i veckan (jobbar var 6:e helg normalt sett).. Ska jobba på söndag (gjort ett byte för länge sen) så såg verkligen fram emot denna heldagen med dottern. Ville åka till jobb på Fredagsfrukost (mackor) och säga hejdå till en kollega som slutar, osv...

Redan imorse när hon klev upp betedde hon sig helmärkligt och var sur, "konstig", protesterade och gjorde alla möjliga saker jag knappt kan förklara i beteende... ?????

Å sen när det var dags att byta från nattlinne till kläder så blev det ett helt projekt av bara det...
Vidare - till bussen - projekt nummer två; ytterkläder (jacka och mössa endast, hon skulle sitta i åkpåsen)... Å herregud säger jag bara.... Jag får KNÄPPEN... vi missade två bussar pga att hon vägrade klä på sig och vara medgörlig alls.... Mitt tålamod var långt långt långt under botten då...

Sen samma sak hela dagen - sånna "småsaker" hon kan hitta störiga vägar på typ...
Jag fattar inte hur man ska orka, och hur man ska kunna tona ner trotsen, för jag MÅSTE göra det!!!
Hon har varit from i flera månader, men nu är hon som att ha en totalt oförstående kaosartad liten illbatting... jag finner inga vägar, hur pedagogisk, rak och saklig jag än försöker vara. Hennes vilja är inte av stål, utan något betydligt starkare.....

Ge mig styrka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Edit 19:30:
Efter en mkt sen vila för lilla damen, så vaknade hon gråtandes och ville baaaaaara vara i famnen, jag fick inte ens gå ner på nedervåningen utan att hon skulle hänga på mig. Jättekänslig, grät massor, och verkar må lika dåligt hon över hur dagen hittills varit.. Pappa fick ta över sen, och nu verkar de vara ute (jag har varit iväg och lämnat in en massa kläder till bytardagen imorgon)... gullemaja... tänk vad man älskar dem där små liven, och vad mkt känslor det rymmer sig i en sån liten knasbit! Utvecklingskaos, som sagt!!
7 kommentarer
Kommentera inlägget här