Tavlor i hallen

Yohannas.se / 31 Oktober, 2012 - 10:41 / Tips
Jag vet inte huuuur länge jag tänkt att jag ska uppdatera tavlorna i hallen - men säkert ett år... Nu när jag superenkelt kan göra kollage är det ju inte ens svårt att "framkalla" flera foton i samma ram, slipper jag välja ut några ynka. Men det blir ju bara inte av! De som hänger där nu, är tagna sommaren 2010 - dvs. det är länge sedan. De är jättefina (tycker fotografen själv iaf *harkel*), men det är ju alltid kul med uppdatering och aktualisering, eller vad säger ni?

(bilderna är tagna på Gotland av mig, och bilden där lilla familjen är med allihop är lillan 11mån...)
 
Jag klurar på om vi ska ha Canvastavlor istället denna gången, för canvasmaterialet är ju väldigt tåligt och så ger det ett annat djup när man inte har en klassisk ram tycker jag.
 
Just nu finns faktiskt ett riktigt bra erbjudande på just CANVASTAVLA på en etablerad sajt (Klicka på Canvastavla). Så det kanske är läge att göra slag i saken äntligen?! Jag har iaf påbörjat med en mapp i datorn med tänkbara fina tavlor att uppdatera mig med! :)

Använd gärna rabattkoden: FOTO15 så får du hela 15% rabatt!!
(Fri frakt vid order över 500kr, och tavlorna är vattentåliga dvs. du kan enkelt torka av dem!)
 
11 kommentarer
Kommentera inlägget här

Roligt att blåsa bubblor i saften!

Yohannas.se / 31 Oktober, 2012 - 06:00 / Allmänt
Jag minns lite vagt själv, faktiskt, att jag gjorde likadant när jag var barn... Klart man ska få göra bubblor i saften.. iaf när ingen ser på ;)
 
7 kommentarer
Kommentera inlägget här

Vardagsfokus - Detaljer

Yohannas.se / 30 Oktober, 2012 - 17:00 / Allmänt
En kul idé tillsammans med en bloggkompis ((CARIN)) - vi fotade detaljer ur vår vardag, samma dag.. För min del blev det en dag då jag inte hade händerna fria många stunder, men jag hann minsann fota lite detaljer ur vardagen ändå.. Kolla in Carins blogg också - och se vilka glimtar hon valde att visa ur exakt samma dag :) :)
Detta kommer eventuellt bli nån slags följetong, där vi eventuellt kommer skapa teman som vi har som grund för nästa fotodag :)
 
4 kommentarer
Kommentera inlägget här