Följ min blogg med Bloglovin

Vardagsfokus - Detaljer

En kul idé tillsammans med en bloggkompis ((CARIN)) - vi fotade detaljer ur vår vardag, samma dag.. För min del blev det en dag då jag inte hade händerna fria många stunder, men jag hann minsann fota lite detaljer ur vardagen ändå.. Kolla in Carins blogg också - och se vilka glimtar hon valde att visa ur exakt samma dag :) :)
Detta kommer eventuellt bli nån slags följetong, där vi eventuellt kommer skapa teman som vi har som grund för nästa fotodag :)
 
Postat av: Therese

Roligt att du gillade dalahäst tyget! Mössorna med mönstrat tyg kostar 130 kr (plus 20 för namn eller fleecefoder) maila mig på mirasmamma@hotmail.se om du är intresserad av att beställa. St 50 skulle jag tro passar treåringen och st 44 till 9 mån pojk.

Svar: Mailat dej! :)
Yohanna - tvåbarnskaos & kolik!

2012-10-30 @ 20:38:38
URL: http://mirasmamma.blogg.se/sybloggen
Postat av: Carolina

Kul!! Så fin bild på små bebishänder...

Svar: hihi... ja gulligt med bebisdetaljer! :)
Yohanna - tvåbarnskaos & kolik!

2012-10-30 @ 22:06:44
URL: http://carolinas.webblogg.se
Postat av: Frida

Vilken kul idé! :)

Svar: Ja jag brukar ju fota detaljer ganska ofta på olika sätt, men kul att göra det samma dag som någon annan och sen jämföra lite vad man valt att fota :)
Yohanna - tvåbarnskaos & kolik!

2012-10-30 @ 22:15:40
URL: http://minx.blogg.se
Postat av: Zandra

Rolig idé, ska jag också göra nån dag tror jag :)
Vad trist att lillen (och du själv) inte blir bättre och att du aldrig får njuta av familjelivet ordentligt. Önskar att jag kunde överföra all energi och healing som bara finns! Du är iaf hur fin som helst, oavsett om du hunnit gå ner så mycket som du önskar. Det viktigaste är att du äter rätt och mår så bra du kan, vikten löser sig alltid tillslut ändå. Kram fining ❤

Svar: Åh tack snälla du, vilken kärleksfull kommentar.. jag blir nästan lite sentimental... Vilka fina människor som tittar in till mig, jag är sååå tacksam och glad!! <3 Saker och ting är såklart bättre än för 2 månader sedan - TACK & LOV!!!! Men det är ju för att jag har så starka perspektiv... Jag kan inte riktigt se helt lugnt och njutbart framför mig, men det BÖR ju komma, ellerhur! Skatta dej lycklig & njut ditt fina liv, tack för din kommentar. Å klart du ska göra likadant...!! :) :)
Yohanna - tvåbarnskaos & kolik!

2012-11-02 @ 22:23:41
URL: http://augustifamiljen.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: