Hemklickat till MIG !!

Yohannas.se / 30 September, 2012 - 15:13 / Shoppat - nytt
Japp, så är det på tiden att mamman shoppar åt sig själv, det vill jag framhäva kära ni!
Jag shoppar rejält åt mina barn (mest begagnat, bara för att kunna få handla mängder!! hahaha) men min höstjacka har gjort sitt och är trasig - min vind- och regnjacka är totalt trasig i hela innersömmen och uttänjd från graviditeten (jag kan ha lillen innanför den i sin bärsele dock, väldigt praktiskt!), mina joggingskor (som jag går i dagligen) börjar bli slitna och har burit en tung gravid en lång tid, och några vinterskor äger jag inte (förutom rediga ecco när det blir sjukt kallt!)....
Så vad har jag? Not much, not much...
 
 
Hemklickat, provat och passar som en smäck - vinterjacka - check! :)
 
Har klickat hem fler kläder från samma ställe, men de finns inte längre kvar i deras lager vad det verkar så kan inte visa dem just nu :)
9 kommentarer
Kommentera inlägget här

Lördagsloppis!!

Yohannas.se / 29 September, 2012 - 17:00 / Allmänt
Igår lämnade jag in lite kläder (hann bara märka upp en bråkdel!), två Libero blöjpaket (oöppnade såklart, lillen blev ju allergisk mot Libero...), en blöjtunna (oöppnad), andningslarm, skor, ytterkläder och lite så.. Toppen om jag blir av med lite av det - vi får se ikväll när jag hämtar mitt kuvert...
Själv svidade jag på mig och drog iväg och shoppade loss på loppisen idag - två fulla kassar med varma kläder till båda barnen!! :) Sökte omlottbodys, men hittade bara en till lillen.. :(
 
(visar såklart upp shoppingresultatet senare!!)
6 kommentarer
Kommentera inlägget här

Jag & lillen i torsdags!

Yohannas.se / 29 September, 2012 - 13:06 / Föräldraskap & tankar
I torsdags blev lillan hämtad på dagis av sin farmor för att jag skulle hinna shoppa utan att passa en tid (handlade ju ryggsäck mm. då, se tidigare inlägg...!) och sen hinna hem i god tid och förbereda och amma inför akupunkturomgång nummer två på kvällen..!
Det gick ännu bättre denna gången på akupunkturen, lillen bara irriterade sig på att handen skulle hållas stilla - men inget hårt skrik what so ever, vilket känns skönt i mammahjärtat såklart. Direkt efter behandlingen ammade jag, och sen blev han.... superlugn... ?? Han skrek inte ens i bilen på väg hem - och det gör han ALLTID...??!
 
Min kära sambo fick äntligen uppleva en lugn kväll, han kunde sitta och prata med honom och få ögonkontakt för en gångs skull utan skrik... Tills det var dags för matdags igen (han äter ofta på kvällen).. Men det var skönt!
 
Fredagen var han väldigt knölig hela dagen igen, men tömde magen i enorma volymer (det är som att det "rensas ut" som jag nämnt innan...??).. Men allt detta har jag vetat om, och varit beredd på som sagt.. ju mer reaktion - desto bättre effekt enligt experten ;) Det betyder såklart inte att det inte är jobbigt, för det är OTROLIGT jobbigt och tufft,  jag var totaaaaaalt knäckt fredag kväll och till och med ramlade (!!) när vi var ute på promenad hela familjen (japp, det gjorde ont!).. då har man verkligen tappat greppet...?? Snacka om slut mamma!!
 
Kvinnan som ger akupunktur forskar på Lunds Universitet om just smärtlindring för kolikbebisar, akupunktur på bebisar, osv. Det känns så himla bra - hon vill verkligen att det ska kunna ges på BVC direkt, utan att behöva söka sig vidare (av specialutbildad personal såklart).. det tror jag många hade behövt (även om många mörkar sånt av nån konstig anledning??)!!!
9 kommentarer
Kommentera inlägget här