Eftermiddag i Helsingör!

Yohannas.se / 31 Augusti, 2013 - 22:10 / Resa
För en gångs skull tog vi oss över sundet och gick några timmar i Helsingör. Det var nog ett par år sedan minst, och det är lika mysigt varje gång för det är verkligen en helt annan känsla bara över sundet....! Bara 20min med båten, så verkligen hur smidigt som helst.


Lillan älskar att åka båt, och fick handla något litet i taxfreeshopen både dit & hem, väldigt spännande tyckte hon såklart! :) Jag tror sonen sov en sisådär 20min istället för 2h... men vill sova när man ska besöka ett annat land? ;) Inte han iaf :)

När vi minglat runt en kortis, så satte vi oss efter mycket om och men på ett ställe som jag valde.. satt och fikade under parasoll i regnet, och så plötsligt säger sambon att han ser vår dotters bästis med familj... Det är ju högst märkligt, ingen av oss har varit i Helsingör på hela året (och mer därtill) men plötsligt sitter vi typ 20 meter ifrån varandra? Lyckliga tjejer, såklart! :) :) Så de lekte en stund, sen fortsatte vi på varsitt håll innan hemfärd.
 
Guysen i familjen fikar på cafe andré...!

         
Fnittrandes, lekandes i vatten, och allmänt gulliga hand i hand varvat med stoj och skratt...!

Mamma & dotter - Far, son & dotter... (älskar promenadbilder!)

Jorå, jag fick hålla lillgossen hårt, han formligen kastade sig ut i fontänen... här snackar vi djup kärlek till badandet och vatten i alla dess former...!

Skön soft dag med regnskurar i flertal som vi struntade fullkomligt i...!!

Imorgon var tanken att jag skulle sälja iväg en massa grejor på loppis, men det ska regna imorgon också tydligen - vem vill stå med sina saker i regnet? Så otroligt typiskt.... :(
3 kommentarer
Kommentera inlägget här

Härlig fredagsmorgon!

Yohannas.se / 30 Augusti, 2013 - 12:50 / Allmänt
Efter (ännu) en kass natt så hittade jag lite energi i den härliga luften ute!
Iväg med lillan till dagis (ovanligt sena, men vad gör det om hundra år?) - men välkomnades vamt som vanligt och lillan pussade & kramade - sen hejdå!
Iväg mot närbutiken.. handla frukt & tomater... vidare till gymet och fråga lite om erbjudande om priser och möjligheter för en trasig mamma och vad jag kan göra.. direkt vidare till BVC för att hämta ut en ny flaska med D-droppar till sonen! Rask promenad hem och därefter god mellis jag & lille blondlocken! ;)

Trevlig fredag önskar jag er!!
 
3 kommentarer
Kommentera inlägget här

Nytt från Newbie !

Yohannas.se / 29 Augusti, 2013 - 16:57 / Barnkläder
Klickat hem nya plagg från Newbie!
Skulle vilja ha alla tjejkläder i princip, men min dotter har ju verkligen inte 98 längre (hon har 104/110) så det är bara att köpa "ärmlösa" eller kortärmade plagg så kan hon ha tilltänkta klänningar som tunika :) Vad gör man inte... Älskar ju Newbie...!!

Ville ha många fler plagg, men storlekarna var slut redan fast jag kollade senast för 1-2 dagar sedan?!
 
Update 130830: Kommer bli retur på klänningen! Såg den i butik idag och var jättebesviken på kulören, mer åt svag korall än rosa. Inte alls min smak!!
2 kommentarer
Kommentera inlägget här