Natten som var!

Yohannas.se / 28 Februari, 2013 - 19:41 / Föräldraskap & tankar
Natten som var sov lillen från 19... vaknade sedan efter 40min men jag kunde hyfsat enkelt få honom trygg igen oh somna om... Sen böjade han lite kring 22.30-23 men vaknade aldrig = magiskt!!
Han sov sedan vidare till ca 00.30 och fick då välling bredvid mig.. sen somnade han ifrån maten och jag också...?? ;) Å därefter sov han till 03.. bökade men vaknade inte till riktigt utan sov vidare till 05 då magen knorrade rejält och han ville amma lite... Å sen morgon vid sisådär 06.30...
Men det var en ovanligt bra natt, just att han mest "bökade" istället för att vakna, gråta högt, ställa sig upp, osv osv.. phu!!! Jag struntar i hur kommande natt blir, men det var iaf EN hyfsad natt! :)
9 kommentarer
Kommentera inlägget här

Gå längs bord/soffa

Yohannas.se / 26 Februari, 2013 - 21:08 / Sonen 0-11mån
Ja takten vår son utvecklas i är galet snabb måste jag säga.. Nu sätter han sig ner lite mer behärskat när han håller på att falla (tack & lov för det) eller vill ha något på golvet när han står upp - och så går han längs bord, stolar, gåstolen, och andra möbler.. Samt att han sätter sig upp själv från liggande, också skönt, då han blir mer sjävständig och flexibel ju mer han utvecklas...
Men just nu upplever jag att allt går lite väl fort, för jag tror inte han hänger med själv i hur mycket han kan...

Idag har han varit så fruktansvärt ledsen, missnöjd, gnällig och gråtig hela dagen... Han hade en "glad" stund å kanske en kvart/halvtimme idag och sen har han inte varit särskilt nöjd någon av sin vakna tid... phu!! Stackars lilla gosse vad det händer mkt för dig... (å nån sjuka vägrar jag tro det är igen!!!) Han har sovit 15min på morgonen, sedan 20min mitt på dagen, och sedan 20min på eftermiddagen... KAOS med andra ord - kamp att få honom att somna varje gång, och sen har han inte alls klarat sova till djupsömn... Ju mindre han sover på dagen - desto sämre blir natten och desto sämre "humör" har han.. (som en själv med andra ord!)

Här är "gladstunden" idag!


7 kommentarer
Kommentera inlägget här

Röntgen idag!

Yohannas.se / 26 Februari, 2013 - 14:38 / Förlossningsskada
Idag var det dags för ny röntgen (som jag själv begärt, som allt annat man får ordna själ...). Hade tid på eftermiddagen, men gick på drop in på morgonen, sååå smidigt! Det var bara en före mig, så på 30min hade jag kommit dit - anmält mig - varit i kö - röntgats och gått ut från sjukhuset igen. Mycket smidigt!!

...och igår var jag hos sjukgymnasten för ännu en fascias behandling. Det är ett test för att se om min smärta sitter i bindväven, eller mest i skelettet... Röntgen lär väl berätta också...
Han som skötte röntgenmaskinen sade till mig; "har du lika ont som sist när du röntgades"... Å då tänkte jag direkt att han såg något på bilderna, men jag vet sedan förra gången att det är inte lönt man frågar nåt, för de yppar inte ett ord och man får inte se bilden heller dessvärre.. Så jag får hålla mig till tåls i ca 1v... då ska jag ringa min husläkare samt även be min sjukgymnast begära nya bilder/uttalande. Sist stod det tydligen: "icke läkande fraktur" på uttalandet, så sjukgymnasten inväntar att det ska läka lite till, och när/om det gör så - så ska hon hjälpa mig komma igång att träna. TROR NI JAG LÄNGTAR ELLER??????
 
1 kommentarer
Kommentera inlägget här