Prickigt och fint!

Yohannas.se / 31 Juli, 2013 - 20:07 / Barnkläder
Igår kom ett paket jag glömt bort.. det är väl en intressant effekt, när paketen tar tillräckligt lång tid på sig att levereras hem, så minns man ju knappt vad man beställt trots att man var begeistrad när man satt där och klickade hem? Så - en trevlig överraskning med andra ord.

Den blåa tröjan till sonen, resten till dottern i denna beställningen..!
Hade även klickat hem ett par fina randiga brallor till lillen (kritstreck, typ) men de var så himla vida så de kommer han inte växa i ens - retur dessvärre! Men allt annat var klockrent!!!
 
(Alla kläder är från LaRedoute)
2 kommentarer
Kommentera inlägget här

Gotlandsvecka ! (del 1 - ruggigt väder)

Yohannas.se / 30 Juli, 2013 - 22:44 / Resa
(har ni hängt med på Instagram vet ni säkert redan en del... @Maiplu)
 
Den 21 juli åkte hela lilla familjen iväg på semester en sväng!
Vi har bott i en röd stuga med vita fönster, låter väl som en äkta svensk stuga?
Det såg så fint ut, men det var allt emot barnvänligt, och den stora härliga skogstomten var proppfylld av stora myror och huset (och båda barnen blev illa bitna första dagen)... jag har aldrig i mitt liv sett ett hus så proppat med småsaker som detta. Det var allt emot barnvänligt - mygod säger jag bara :) hahaha... (det var inte vi som bokade om ni undrar...) Vi har passat och sagt "ajaj" så fort vi varit inomhus, inte kul för barnen och inte kul för oss.. Det blev mycket utflykter och göra andra saker om jag säger så ;)

Första dagarna var faktiskt kalla (se bilder), några svala, och några små stunder varma och sköna.. så vi har upplevt svensk sommar kompakt på en vecka, kan man säga :) Gotland är älskvärt trots vädret - såklart! Vi har gjort mysiga utflykter, letat barnvänliga ställen, barnen har doppat tårna i vattnet - och ibland hela kroppen.. vi har varit på en gigantisk loppis (Gotlands största stod det som reklam, och det lär ha stämt!!), letat små hak med mat längs vägarna, och njutit på olika sätt i en vecka.

Jag har fotat mängder av härliga bilder, så jag får dela upp vistelsen i olika teman ;)

Såhär såg det ut den 23 juli... Barnen helt inbäddade i varma kläder, filtar omvirade och ville knappt gå ur? Tack och lov var det den kallaste dagen, och vi slapp åka och köpa varmare kläder... Alla vi hade varma kläder, vindjackor och vindpinades rejält på promenaden längs havet.

Miljöerna vi vistats i har verkligen vägt upp vädret!!

Bara kolla in denna vackra slitna fiskarstugan jag sitter vid.. Vacker miljö i mina ögon!!
 

Kalla vindar och lillan kryper upp i famnen på sin pappa och de kikar ut över havet...

Lillen spatserar oavsett väder och förutsättningar, får han bara röra på sig är han galet nöjd. Alla miljöer där han måste bäras eller åka vagn för länge tycker han är slöseri med livet... Goding!!! <3

Fikapaus vid den gamla fiskarstugan...!
3 kommentarer
Kommentera inlägget här

Internetlös på semestern !

Yohannas.se / 27 Juli, 2013 - 10:02 / Bloggen
Ni som följer mig på Instagram (@Maiplu) vet att jag är på lite semester och att min uppkoppling är som på modemtiden ungefär.. men oftast finns den inte alls.. Man kan säga vi är på  landet! ;)
Återkommer nästa vecka :)

Å sålänge kan ni ändra från Maiplu.se till Yohannas.se i er prenumeration.. fortfarande 70 som prenumerar på Maiplu ;)
5 kommentarer
Kommentera inlägget här