Sjalar är grejor, det..!

Yohannas.se / 25 Juni, 2013 - 10:22 / Allmänt
Min kära dotter fick prova hålla systemkameran (!) när hon stod på gräset och hade remmen om nacken.. väldigt spännande tyckte hon och knäppte några kort på mig ;) Lite sned bakrund men ändå...!! :)

...och ifall någon skulle undra:
Jeansleggings: Pieces
Linne: H&M
Sjal: RoseBud
Skor: Hush Puppies

Jag har verkligen börjat gilla sjalar!
Hur hände nu DET liksom ??
7 kommentarer
Kommentera inlägget här

Fårkoll !

Yohannas.se / 24 Juni, 2013 - 21:29 / Allmänt
När sambon kom hem med lillan (som varit hela dagen hos vänner till oss, lyxigt och speciellt för henne!!) efter att de båda varit hos frisör (!) så åkte vi direkt och kikade på får som var ute en bit ifrån där vi bor.. Perfekt att bara hoppa in i bilen och åka iväg 5min så fick lillen se riktiga får, inte bara i boken! Mysigt!
 
Tänk så lite det behövs för att det ska bli lite speciellt för våra barn, ni utnyttjar väl era närområden och uppskattar naturen lite extra nu på sommaren?? :) :)
4 kommentarer
Kommentera inlägget här

Före-kropp

Yohannas.se / 24 Juni, 2013 - 11:15 / Allmänt
Jag längtar tills min magnetröntgen är genomförd och jag kan köpa gymkort och börja TRÄNA. Jag kommer ju ändå inte opereras eller nåt sånt så jag räknar med att jag får lära mig leva "förbi" smärtan och då ska jag verkligen göra det!
Idag har jag tagit en mängd förebilder på en svullen otränad mage, lite osnygga lovehandles och annat jag inte tänker behålla länge till !!!

Snart tänker jag mig att jag kanske faktiskt kan trivas med min egen kropp (igen)!


3 kommentarer
Kommentera inlägget här