Fyra tåg..

Yohannas.se / 30 Maj, 2013 - 19:57 /

..har vi avverkat och jag har slitit som ett djur med den enorma väskan (syskonvagen nedpackad i en gigaväska) och alla byten.


Men väl på tågen har det gått suveränt!
Framme hos mina päron och stannar några dagar!


3 kommentarer
Kommentera inlägget här

Instaglimtar & återhämtning ..

Yohannas.se / 28 Maj, 2013 - 22:34 / Allmänt(Instagram @Maiplu)

Dagarna rullar på och jag återhämtar mig från timmarna av promenad under mitt härliga Köpenhamnsbesök.. ägnar mig till fullo åt min son dagtid, hämtar min dotter på eftermiddagen och ägnar mig åt de båda tills sambon kommer hem - sen gemensamma aktiviteter och annat.. och sen däckar jag i soffan och inte så mkt mer... 

Men jag uppdaterar snart lite mer vettigt, var så säkra :) :)
 
1 kommentarer
Kommentera inlägget här

Heldag i Köpenhamn!

Yohannas.se / 26 Maj, 2013 - 12:13 / Ego
Lördag - en heldag i Köpenhamn med mina båda sytrar, utan barn!
Aldrig hänt innan -  men kommer hända betydligt fler gånger. Oj oj oj vad vi babblade hela dagen, gick, satt och åt gott, gick igen, tittade oss omkring, osv... Tåg & båt för mig dit på dryga 1h, hur smidigt som helst, och superenkelt! På båten hem köpte jag ju såklart lite i taxfreen; storpack kexchoklad till sambon, disneyfigurer med pez till dottern, och en klassisk karamellburk till mig själv.. lillen då? Han gick lottlös, eftersom det inte fanns några bra bebisgrejor. Å lika glad var han ändå för att mamman var hemma idag (söndag)... <3 <3
(Vem tog hand om barnen hela dagen då? Deras pappa såklart, gick galant...!!)

En hög med bilder ur mobilen.. Tog inte med kameran för det skulle regna hela dagen, men inte en enda regndroppe kom medan vi var där.. nåja.. och ta systerbild glömde vi också, men huvudsaken vi hade det trevligt och det hade vi!!!

(jojo, ÖL till lunchen, detni!!)


(sån ursnygg bild på oss med utsträckt arm, ny Magnumsmak och slottsinnergård)

(Underbart fina daggkåpor, karameller ur taxfreen och hemma i Helsingborg igen till en fin solnedgång på bussresan hem...!)
8 kommentarer
Kommentera inlägget här