Karaktärsprövning

Yohannas.se / 31 Augusti, 2014 - 19:35 / Träning/Motion
Ja imorse blev det verkligen karaktärsprövning..
Min plan var att gå morgonpromenad en sisådär 20-40min beroende på hur kroppen kändes... Så vaknar man till 100% grå himmel och regn regn regn... Jihuuuu så upplyftande... N O T !
Men det var bara att bestämma sig för att knata ut en sväng ändå... Sen att det började blixtra och komma åska efter 10-15min förändrade dock läget till något annat än karaktärsprövning; HEM!
Det blev en kort promenad, men så nöjd man blir när inget så fånigt som att ligga kvar i sängen "bara för att" hindrar en... För let's face it, vad ger det mig? Jag blir stel, mer öm, tappar cirkulation, och vinner ingenting.. Att röra på min kropp vinner jag alltid på!
Paraply fick rädda annars dränkta glasögon...
(ja, jag är fast med dessa gamla glajjor, inte mkt att välja på då mitt högra öga nu "mått dåligt" i 2 veckor..)
0 kommentarer
Kommentera inlägget här

Lektält

Yohannas.se / 31 Augusti, 2014 - 18:52 / Barnrum
Äntligen kom lektältet som jag beställde i en butik i Helsingborg för en lång tid sedan.
Det var slut på lagret hos leverentören och datumet bara sköts på framtiden hela tiden...
Men så äntligen ringde dem i veckan och sade att jag kunde hämta det.
Så jag fick sätta ihop tältet (och en sån enkel sak får mig å klia huvudet... det är nåt med beskrivningar, ritningar osv som får mig att må smått illa.. Ingen aning om varför... Prestationsångest? Nej ingen aning! Nåt är det!
(Försökte fota tältet utan barnen i.. hopplöst... haha.. så här sitter dotter inuti och kör ut fötterna stup i kvarten, men det är ju verkligheten liksom...)
 
 
Det blev direkt accepterat som nya myshörnan...!
0 kommentarer
Kommentera inlägget här

Barnkalas på Djurparken

Yohannas.se / 28 Augusti, 2014 - 19:37 / Dottern
I söndags var det dags för vår dotters allra första BARNKALAS !!
Vi valde att inte hålla det hemma av många skäl, och det var lyckat!

 
Fri tid i djurparken varvades med lemurmatning, mat & fika, presentöppning för att avslutas vid ett lekområde för de som inte blivit hämtade redan... Mycket nöjda barn - och föräldrar :)
(föräldrarna kunde välja om de ville göra något annat i 2h eller stanna kvar och gå med in i parken)
Av respekt till alla föräldrar och barn så lägger jag endast ut denna bilden, de andra föräldrarna har jag inte jagat rätt på för att fråga om tillåtelse så resten får stanna i min dator sålänge :)

Det var en mycket nöjd födelsedagsflicka - förutom när alla tittade på henne när hon öppnade paket.. då fick jag assistera med tal.. annars gick det väldigt bra.. En del kids att hålla reda på, men det redde vi ut bra..! ;)
 
Så många fina paket - en enda förälder frågade om tips.. alla andra verkar ha väldigtg bra koll på vad vår dotter skulle uppskatta.. allt från fina smycken, till Barbigrejor, till hårsnoddar. Toppenfina presenter.
 
Roligast av allt var såklart Lemurmatningen!
Vilka goa tassar... Se men inte röra, skötaren förklarade tydligt att man inte får klappa på den eller lyfta dem, och måste säga det gick över förväntan..! Så goa djur!
2 kommentarer
Kommentera inlägget här