Vacker solnedgång Öresund

Yohannas.se / 27 December, 2014 - 16:51 / Allmänt
Sundet bjuder verkligen på vacker solnedgång i eftermiddag...!
Det är en ynnest att kunna vara hemma och se dessa solnedgångar.

...Nu fattas bara att jag blir frisk!
Sedan några dagar är mitt huvud fullständigt överfyllt av virus såsom det känns...
Min plan var att öka upp träningen under ledigheten, men kan man säga att jag är extremt passiv just nu....
0 kommentarer
Kommentera inlägget här

Julafton 2014

Yohannas.se / 27 December, 2014 - 15:59 / Lucia, Jul och Nyår
Årets julafton spenderades hemma i vårt eget hem tillsammans med svärmor och hennes man..
Det blev faktiskt lagom mycket mat, en lite kort promenad med sambon (att få luft i värmen och pigga barn var guld!) och att sen ladda om och ägna sig några timmar till åt alla... En skön julafton!


Det kom en tomte och knackade på...!

Trots en lagom dos av julklappar blev det onekligen stimmigt stundtals.. Glad vi delade ut julklapparna redan vid 14-snåret så det hann lekas så mycket som möjligt.. Nåt tidigare år när lillan fick julklappar på kvällen så var det fullkomligt omöjligt att bryta sen (=såklart!). Så man lär sig och kan ju trots allt göra saker bättre för varje år :)
Nästa år ska jag försöka våga baka mer (detta året gjorde jag "kola").... och framför allt inte kvällen innan. I år skedde precis ALLT i sista sekund, och det var verkligen jobbigt. Jag brukar vara ute i god tid men inte i år... Så kan det gå!
0 kommentarer
Kommentera inlägget här

Önskar er en mysig Jul

Yohannas.se / 23 December, 2014 - 13:20 / Allmänt
Önskar er en riktigt mysig och behaglig Jul
 
"Lagom är  bäst" - dvs. släpp alla orimliga krav, julklapparna behöver inte vara enorma mängder eller svindyra, det viktigaste är att man umgås - tar sig tid att stänga av oviktiga saker, och är närvarande i stunden tycker jag!
 
Det är verkligen ingen tävling om vem som pysslat bäst, gjort mest julgodis från grunden, köpt dyrast julklappar, hunnit med mest, har renast och mest inredningstidningslikt hem, osv... Anser jag iaf :)

Häromkvällen lade jag mig i dotterns säng och skulle gosa, men då blev minstingen såklart avundsjuk och skulle också ligga där... Trångt och bökigt kan man lugnt säga det blev, men vi låg så en stund iaf... lite kul var det ju, och både sambon & minstingen blev helt paff att jag hade knölat ner mig i lillans säng och gosade..
0 kommentarer
Kommentera inlägget här