Följ min blogg med Bloglovin

Önskar mig nya batterier i julklapp

 
Man kan säga att jag skulle vilja köpa nya batterier, det känns inte som mina kan laddas igen...
Efter att ha varit hos läkare idag för att önska en ny magnetröntgen då mina smärtor har ökat avsevärt och ofta ger mig akut smärta sedan ett par månader så fick jag mest bara höra citat som sticker rakt in i själen...
 
Jag lever MED smärtan, inte mot den, det är något jag verkligen lärt mig.
Men denna hösten har testat mig lite väl mycket, det kan jag säga.
Just nu finner jag inte hur jag ska palla med, när man får höra... "Detta kommer inte försvinna, det är något du får lära dig leva med".... Alltså det är permanent.
 
33 år, tvåbarnsmor, arbetande, hur orkar man leva med kronisk smärta?
Jag vägrar tänka att det ska vara såhär hela livet!!
Postat av: Emmelie - ensamstående mamma till Ebba och Hugo

Vännen <3 Jag lider med dig, du jobbar ju så hårt för att minska smärtorna genom träning osv. Jag hoppas du hittar något vis att bygga upp kroppen så smärtorna är så små som möjligt <3

Svar: Tack snälla, ja jag föll fullständigt efter det besöket och kände att mitt liv inte kan vara såhär.. då orkar jag inte med det!
Yohannas.se

2014-12-20 @ 07:48:49
URL: http://www.emmgus.blogg.se
Postat av: Lilla Malin

Ja, usch. Jag kan inte ens tänka mig hur det är men det känns ju som att man borde kunna göra någonting. Någonting som lindrar bara lite?

Svar: Det som lindrar för stunden är när jag hittar träningsformen som just för det passet funkar.. dvs. när jag är varm, och jag inte utsätter bäcken eller ländrygg för belastning utan tränar andra muskelgrupper så skelett, ligament och leder får vila lite.. Det är väl det enda... Men det tar ju inte bort smärtan, men det sätter fokus på annat kan man säga :) Tack snälla för din kommentar.
Yohannas.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: