Följ min blogg med Bloglovin

Vår 2,5-årings utveckling

Ja nu är det nog nån sån där "härlig" utvecklingsfas känns det som...
För sedan nån månad är det fullständigt läggningskaos, de där kvällarna man  behöver för att ladda sina egna batterier efter massa jobb - småbarnsliv - pendlande - vardagen hemma som ska fungera - ja den finns inte härhemma längre... Det var jättelänge sedan!
Ni som hängt med mig ett bra tag vet att vår son inte sov bra i princip en enda natt eller kväll från födseln och till ca 1,5års ålder (eller mer?)... så att han sedan sovit betydligt bättre sedan i våras/somras har ju varit så fruktansvärt givande för hela familjen. Min smärta har fått läka och ladda lite nattetid, och vår sömn har blivit lite mer enhetlig, och vår ork till vår dotter har dessutom ökat... Men nu är vi där igen - irriterade, trötta, frustrerade... Phu!!
Nån enstaka natt eller nån vecka klarar vi alla - såsom när barnen är förkylda eller så. Det kan kännas jobbigt, men det är ingenting mot att ha det så en längre tid...
 
Pliiiis, låt denna fas vända och låt oss nu hitta ett sätt där sonen kan tänka sig att somna i rimlig tid på kvällarna igen...
Oktober 2012... Mitt under koliktiden - men du ler i sömnen och jag lyckades fånga
Du är det bästa jag vet, älskade barn
Jag hoppas du ska få ro att kunna somna bra snart igen
 
HÄR är för övrigt rättså bra beskriver om 2-åringens utveckling... Känslostorm big time!!
 
Postat av: Sarah

Ja dom där tvååringarna alltså..
Det är kämpigt!
Sen börjar det om vi tre års åldern,och igen vid fem!
Var ska man få orken ifrån?
Kämpa på och försök att tänka långsiktigt.. Kramar

Svar: Ja hahaha precis så är det verkligen!! Femåringen är ju enoooormt trotsig, kaxig, vetgirig, rättar ständigt, men också helt fantastiskt underbar och intelligent... oj oj oj... Kaos! :) haha Tack snälla Du. Man kan säga att just nu hittar jag inte energi i livet alls, eftersom min smärta ökat enormt senaste två månaderna också :( Stor kram !!
Yohannas.se

2014-12-18 @ 13:57:03

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: