Hårvård för känslig/torr hårbotten

Yohannas.se / 30 Januari, 2014 - 21:20 / Ego
Jag vet inte hur många schampon jag provat genom åren för min "kära" hårbotten...Det finns många som verkar helt okej, funkar bra och så några gånger men sen är det som att min hårbotten överlistar - eller så blir övriga håret inget vidare i skicket... Så jag måste verkligen hitta något riktigt bra!
Så läste jag om detta schampot och det verkar även lite mer naturligt, och doftar inte starkt heller... I like!
Så nu testar jag detta - första tvätten var en positiv effekt iaf så jag hoppas på fortsatt positiv syn...!


0 kommentarer
Kommentera inlägget här

Jobbstart!

Yohannas.se / 30 Januari, 2014 - 21:00 / Allmänt
Jag tänkte mig det skulle bli lite "skönt" att börja jobba igen, hitta nya rutiner för hela familjen, hjälpas åt desto mer med varenda syssla i hemmet, osv... Men det blev verkligen pannan i väggen, så enormt mycket (administrativt, lagmässigt, regler, rutiner, valmöjligheter, you name it..) som ändrats så jag är helt "kokobello" på kvällen kan jag säga... Igår och idag har det varit fullsmockat med uppgifter varenda minut.. så man kan säga att hade jag inte behövt hämta barnen på förskolan så hade jag nog bara åkt raka vägen hem och vilat hjärnan i sängen ;)
 
Men det ordnar nog till sig med tiden... lagom tills jag ska sluta om 6v ;)

Instagramglimtar

(@Yohannaspunktse)

Imorgon är det Frajdäj !!!!
Då blire gotte efter förskolan och eventuellt någon ny fin bukett i vår lilla butik...! Mysigt!!
1 kommentarer
Kommentera inlägget här

3 för 2 på KappAhl

Yohannas.se / 28 Januari, 2014 - 21:47 / Barnkläder
Det där "hemska" sms:et om att KappAhl nu hade "Köp 3 - betala för 2" och även 25% på en valfri vara utöver det.. Jahopp - den enda dagen jag har tid att gå en supersnabb sväng på stan dessutom... som gjort för å shoppa! ;)
Pyjamas & långärmad tröja till sonen, och en kofta till dottern fick följa med hem! (plus handväskan i föregående inlägg)Sånt där som alltid går åt, och nu när båda kidsen går på förskola så behövs en hel del extrakläder märker jag.. Samt att jag fått rensa ut alla pyjamasar till sonen som inte är långärmade (och "långbenta")..!
6 kommentarer
Kommentera inlägget här