Äntligen helg ?

Yohannas.se / 29 Juni, 2014 - 20:56 / Allmänt
 
De där sköna helgerna alltså... Ni vet, den där känslan man har när helgen nalkas...
Den försvinner så fort när måsten, sysslor, och vardag blandas in upplever jag!
Jag har så oerhört mycket jag skulle vilja reda upp i hemmet, men när det ska lagas mat - ägnas tid & känslor i barnen - hinna diskutera & prata med sambon - och göra några nödvändiga ärenden så liksom äts helgen snabbt upp. Det känns lite sorgligt att hemmet liksom aldrig riktigt kommer iordning för oss..
Men vår tid kanske kommer...
Vi har iaf ett hem, ibland kanske man ska tänka så krasst och sluta tänka hur iordning man skulle vilja ha det och allt kaos man skulle vilja bli av med!.....
 
Hoppas helgen behandlat er väl?...
 
1 kommentarer
Kommentera inlägget här

Kvällspromenad till lekplatser

Yohannas.se / 28 Juni, 2014 - 21:01 / Allmänt
Kvällen fick bjuda på en liten kvällspromenix till ett par lekplatser och mycket mer än så behövs ju inte för barnens del för att de ska vara väldigt nöjda! Vi hann med två lekplatser, plus att spana in en traktor med en jättegrävskopa, vilket fascinerar minstingen oerhört mycket på avstånd... men när man sen kommer väldigt nära så vill han absolut inte kliva ur vagnen och se närmare på traktorn... ujujujnej, läskigt... :)

   
Spiderwoman och hennes lillebror... :)
 
2 kommentarer
Kommentera inlägget här

Klippa topparna

Yohannas.se / 26 Juni, 2014 - 21:56 / Allmänt
Idag fick jag äntligen utrymme att klippa topparna på mitt långa hår.. men det blev lite mer än bara "lite på topparna" som jag kanske hade tänkt mig.. det beror enbart på mig själv.. Jag har gått för länge och inte fått till klippningen, och då har det hunnit bli slitet längst ner dessvärre ju! Skulle gått för ett par månader sedan!
Så det blev ett rejält cut - vilket inte syns på bilderna men plötsligt är mitt hår "normallångt" haha.. Nyss var det långt på riktigt, men men.. det växer ju ut.. Ska försöka sköta det lite bättre nu och klippa det något oftare!


(Från Instagram @ Yohannaspunktse - häng på där vettja..!!)
 
Ni vet den där känslan när man har långt hår, och sen när man går hem och ska dra handen genom håret så plötsligt tar det bara slut... märklig känsla! Cut off liksom! haha :)
 
Men det är så skönt nu på ETT sätt: håret är betydligt mer lätthanterligt!
2 kommentarer
Kommentera inlägget här