Vinterjacka

Yohannas.se / 23 November, 2014 - 20:39 / Ego
Alltså vad ska jag ha för vinterjacka....

Jag är jättenöjd med min kappa, den funkar i alla lägen (men jag drar inte på mig den på promenader eller till gymet dock) - men jag är inte direkt den varma typen så nu när november anlänt med råge och snart lämnar över till december så fryser denna mamman ständigt i princip.. Inte funkis!

Jag är inte beredd att ha en jacka som gör mig gigantisk (jag vet - så ytligt!!) men den måste ändå vara varm... och den allra största plånboken finns inte i denna fickan heller... Orimliga krav? Säkert... haha :)
 
Vad kör ni med? Tips på snygga vinterjackor?

Denna jackan har jag haft två vintrar, men jag trivdes inte särskilt bra i den.... Så nu hänger den i klädkammaren och jag har inte plockat fram den än detta år... Så måste kolla runt lite känner jag... börjar bli bråda dagar!
 
Jag tänker mig att jag kollar runt lite redan ikväll på Rabattkalas och sen kollar om några förmånligar rabatter är aktuella på mina favoritsidor som samlar mycket bra kläder på samma sajter.. tex Zalando! Där har jag handlat de flesta ytterkläderna och lite bättre kvalitetskläder senaste åren...!
 
2 kommentarer
Kommentera inlägget här

Höga fotvalv

Yohannas.se / 23 November, 2014 - 12:35 / Smärta
 
I veckan var jag på Fot- och Skospecialisten för att kolla mina fötter..
Har nämligen fått en hint om att jag har väldigt höga fotvalv, och efter jag fått den informationen till mig så har jag börjat tänka mer och mer på det... Jag har t.ex. fått MINDRE skostorlek efter andra barnet - dvs. fötterna har "dragit ihop sig" (detta beror på collagenet) och ökar stressen i ländryggen där jag redan har massa besvär. Eller är iaf så att det skulle kunna vara så - och därför ville jag kolla det..!

Mina fötter kontrollerades genom att jag gick på gångband, och min "gångstl" filmades och man kunde se snedbelastningen och obalansen mellan fötterna (som jag visste om, pajat ett ledband på ena sidan rätt illa i sena tonåren).. Efter det fick jag mina fötter "avscannade" och man kunde se hur liten yta som belastningen läggs på.. vilket såklart ger eftertryck i min rygg och även i gluteus! Oh well.. inlägg är beställda, vi får se hur det kommer kännas. Provade även en del skor och så, men jag börjar såhär sålänge.. Inläggen görs efter mina fötter och hämtas ut nästa vecka eller så..!
3 kommentarer
Kommentera inlägget här