Följ min blogg med Bloglovin

Sug efter solresa

Nu har november verkligen kommit igång, även om det är ovanligt "varmt" ännu för årstiden och framför allt kanske för november? Man har ju faktiskt anat solen då & då en hel del dagar måste jag säga, vilket minst sagt är positivt...!
 
Men än dock kommer suget efter solljus, värme, att slippa frysa, slippa vinterkläder och allt vad vintern har att "erbjuda" dessvärre... Detta sagt från en person (jag alltså) som alla år som barn varit på skidläger, tränat längdskidor, åkt skridskor på sjöar, åkt slalom & snowboard, och mycket mer...! Jag tyckte alltid att kylan och att frysa - samt mörkret aldrig blev min "kompis"....
 
Så snart kommer jag nog sitta och kolla runt bland RESOR och klicka mig fram och tillbaka mellan olika resor för att jämföra... Kanske slutar det med en Sista minuten kring jul? Vi får se...

 
Jag väljer alltid på sajter som söker igenom mängder av flygbolag och företag i första hand, istället för att klicka runt på varje resebolags sida... lite för tidsödande!

Hur brukar du leta fram dina resor?
Postat av: Lilla Malin

Det är nog många som ger sig iväg nu under vintermånaderna men det har jag inga planer på. Jag älskar vintern, kylan och särskilt snön så det får gärna komma nu!

Svar: Vad härligt, jag försöööker upskatta det också.. att pyssla om hemmet lite med små lyktor och sånt gillar jag nu lite dock måste jag säga :)
Yohannas.se

Postat av: Nathalie

Vi använder skyscanner.se när vi söker flyg, söker mellan många bra flygbolag och oftast kan man hitta något till rimligt pris.

Svar: Intressant, tack för tips :) :)
Yohannas.se

2014-11-18 @ 11:08:43
URL: http://nlie-nlie.blogspot.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: