Följ min blogg med Bloglovin

Vinterjacka

Alltså vad ska jag ha för vinterjacka....

Jag är jättenöjd med min kappa, den funkar i alla lägen (men jag drar inte på mig den på promenader eller till gymet dock) - men jag är inte direkt den varma typen så nu när november anlänt med råge och snart lämnar över till december så fryser denna mamman ständigt i princip.. Inte funkis!

Jag är inte beredd att ha en jacka som gör mig gigantisk (jag vet - så ytligt!!) men den måste ändå vara varm... och den allra största plånboken finns inte i denna fickan heller... Orimliga krav? Säkert... haha :)
 
Vad kör ni med? Tips på snygga vinterjackor?

Denna jackan har jag haft två vintrar, men jag trivdes inte särskilt bra i den.... Så nu hänger den i klädkammaren och jag har inte plockat fram den än detta år... Så måste kolla runt lite känner jag... börjar bli bråda dagar!
 
Jag tänker mig att jag kollar runt lite redan ikväll på Rabattkalas och sen kollar om några förmånligar rabatter är aktuella på mina favoritsidor som samlar mycket bra kläder på samma sajter.. tex Zalando! Där har jag handlat de flesta ytterkläderna och lite bättre kvalitetskläder senaste åren...!
 
Postat av: Lilla Malin

Jag har inte börjat använda vinterjacka ännu, tycker det är för varmt fortfarande. Dock har jag en som hänger och väntar, typ en fodrad parkas. Jag vet dock inte hur länge jag kan ha den med tanke på den växande magen men det reder väl sig tror jag..

Svar: Hmm... jag tycker det är sååå ruggigt nu.. rengigt, blåsigt och kallt.. bara 2-5 grader på mornarna ibland nu ju :( burr!! Nästan värre än kylan då snön kommer, för då fryser man på ett annat sätt än detta ruggiga... Nej vinterjacka när magen växer måste vara svårt.. jag har undvikit det genom att vara i Thailand och kommit hem till Sverige runt vecka 20-25 i slutet av vintern ;)
Yohannas.se

Postat av: Hanna

Jag köpte faktiskt en ny vinterjacka detta året, brukar inte hända varje direkt:) och precis som dig ville jag ha en varm men inte för klumpig. Jag hittade en från didrikson på stadium, visserligen kostade den 1800 men jag tänker att jag kommer ha den några vintrar nu så då känns det lättare att motivera köpet och kostnaden:) den är iallafall rätt så nätt och så kan man dra in den i midjan för lite kvinnligare form...
har för mig att jag fick ett mail om att stadium hade 20 % på alla jackor?? Kram

Svar: Jag köpte en jacka med riktigt bra kvalitet, varm och som jag annars kanske inte hade lagt pengar på men som hade 50% rabatt nu...! Jättenöjd :) Tack snälla för din kommentar! Jag lade mig i samma prisklass som dig ser jag.. å jag håller med; jag brukar inte köpa kläder i den prisklassen direkt.. Didrikson har jag i regnjacka, supernöjd!! Kram !!
Yohannas.se

2014-11-29 @ 07:53:12

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: