Bra (och dyr) coachning - ska jag ??

Yohannas.se / 31 Augusti, 2012 - 23:06 / Ego
Klurat hela dagen på om jag ska hoppa på en känd vikt- och livsstilscoach och gå med i en grupp/ett program..
 
Velat mellan Olga Rönnberg (som jag dock inte uppskattar attityden hos av vad jag sett, men hennes kunskaper är bra!) och Anna Skipper.. Olgas program kostar desto mindre, men då fokuseras mest på "mammamagen" - vilken jag verkligen vill få bort iofs, men inte så bråttom än direkt.. Men jag kan ju inte träna stenhårt, så frågan är om det är rätt för mig med Olgas hårda program just nu..
 
Anna Skipper fokuserar mer på maten och "tänka om" och "lära sig ny livsstil".. vilket vore en spännande utmaning. Men jag oroar mig lite och funderar över om jag kan laga mat och greja som det krävs - träningen har jag "förvarnat" Anna och frågat om de kan anpassa efter min skada, och att jag ammar - och det kan dem enligt henne.
 
Vad tror ni på?
Anna Skipper vs Olga Rönnberg
- eller lugna mig tills jag har en "enklare" bebis och mindre ont?
 
Jag har aldrig gått på en professionell diet eller så innan, så det vore helt nytt, och jag är kass i köket men förhoppningsvis är det inte alltför svåra grejor....
 
Obs! Mitt syfte är inte att "banta" som okunniga kallar det, utan att hitta rolig inspiration till bra kost och att få tips hur jag kan träna utifrån mina förutsättningar. Det blir mer "rehabträning" och stärkande träning - inte hård träning, det skulle aldrig funka. Jag är inte orolig för att jag inte kommer kunna gå ner mina gravidkilon, utan söker efter en utmaning i lagom takt och en massa ny kunskap - eftersom jag redan har massa kunskap själv om kost och träning så ser jag detta som bildande :)
9 kommentarer
Kommentera inlägget här