Eftermiddag i Helsingör!

Yohannas.se / 31 Augusti, 2013 - 22:10 / Resa
För en gångs skull tog vi oss över sundet och gick några timmar i Helsingör. Det var nog ett par år sedan minst, och det är lika mysigt varje gång för det är verkligen en helt annan känsla bara över sundet....! Bara 20min med båten, så verkligen hur smidigt som helst.


Lillan älskar att åka båt, och fick handla något litet i taxfreeshopen både dit & hem, väldigt spännande tyckte hon såklart! :) Jag tror sonen sov en sisådär 20min istället för 2h... men vill sova när man ska besöka ett annat land? ;) Inte han iaf :)

När vi minglat runt en kortis, så satte vi oss efter mycket om och men på ett ställe som jag valde.. satt och fikade under parasoll i regnet, och så plötsligt säger sambon att han ser vår dotters bästis med familj... Det är ju högst märkligt, ingen av oss har varit i Helsingör på hela året (och mer därtill) men plötsligt sitter vi typ 20 meter ifrån varandra? Lyckliga tjejer, såklart! :) :) Så de lekte en stund, sen fortsatte vi på varsitt håll innan hemfärd.
 
Guysen i familjen fikar på cafe andré...!

         
Fnittrandes, lekandes i vatten, och allmänt gulliga hand i hand varvat med stoj och skratt...!

Mamma & dotter - Far, son & dotter... (älskar promenadbilder!)

Jorå, jag fick hålla lillgossen hårt, han formligen kastade sig ut i fontänen... här snackar vi djup kärlek till badandet och vatten i alla dess former...!

Skön soft dag med regnskurar i flertal som vi struntade fullkomligt i...!!

Imorgon var tanken att jag skulle sälja iväg en massa grejor på loppis, men det ska regna imorgon också tydligen - vem vill stå med sina saker i regnet? Så otroligt typiskt.... :(
3 kommentarer
Kommentera inlägget här