Newbie - Fika - Såld bärsjal - Dagisstart igen!

Yohannas.se / 29 Januari, 2013 - 13:33 / Allmänt
Ja dagarna rullar på..., igår blev det dagis igen för dottern i familjen! När vi kom utanför hennes avdelning, så såg hennes kompisar henne och ropade hennes namn och pekade och hoppade "nu kommer X" jätteglada!!!! Åhhhhh då blir man glad :) :) :) En dryg veckas frånvaro hade gjort att dem alla längtat efter varandra minsann ;)

Min egen förkylning verkar plana ut så sakteliga, och jag är nog frisk om några dagar, så skönt!!!

Promenader har det blivit flera också nu, fått lite småpanik på all innetid måste jag säga, samt att min kropp sagt ifrån rejält, herregud vad smärtorna ökat dessa "hemmadagar" då jag lekt mer - lyft mer - varit stilla mer - fått bära lillan nerför trappan några gånger när hon haft ont i benen (influensa), osv.. Nu ska det nog kunna vända hyfsat!!

Bärsjalen jag bar lille gossen i under sommaren, har jag idag äntligen lämnat över till en höggravid tjej och hoppas hon kommer uppskatta den. Eftersom jag är "ordinerad" att bära så lite som möjligt så fungerar inget bärdon för mig.. Sjalen var superskön när lillen var jätteliten, och han trivdes att sitta supernära. Han gillar bärsele nu också, men då kör jag ergonomiska Pognae korta stunder och sen stelnar hela mitt bäcken till så jag kan inte bära långa stunder (vilket är en sorg för mig!!!!!).... Bättre den utnyttjas hos någon som KAN bära då ju! :)

Idag åkte lillen och jag med bussen till stan direkt efter dagisinlämningen (för att lämna bärsjalen samt skicka ett paket med kläder ur loppisen jag har på Facebok), och passade på att ta en frukost (efter en stressig morgon med ett glas fil i farten... hmmm...) i lugn & ro på café innan vi gick för att handla barnmat & så slank jag in på KappAhl och kollade sista Rean samt om de fått in Newbie i 74.. till min lycka rotade jag fram några plagg!! :) :)


(lite mobilbilder från senaste dagarna... följ mig gärna på Instagram: maiplu !!!)
9 kommentarer
Kommentera inlägget här