Smärtacceptans

Yohannas.se / 30 November, 2013 - 05:00 / Förlossningsskada
Det var ett tag sedan jag uppdaterade om min smärta, mitt bäcken och min rygg.
Är allt frid & fröjd nu?
Det är hästlängder bättre än för ett år sedan, så mmycket kan jag säga.
Tack vare min Osteopat har jag verkligen förstått kroppens signaler och språk så otroligt bra och jag vet också att om jag tänker på smärtan så tillåter jag den att ta för stor del av mitt liv. Jag tränger inte undan den, utan mer att jag nu förstår den. För de flesta låter det nog lite väl filosofiskt, men ni anar inte hur mycket man kan lära sig om sin egen kropp.. det är helt enormt, och jag ska läsa en rad kloka böcker när jag inte studerar längre, och gräva ner mig i min osteopats bra boktips!

Cykeltur i Ayia Napa/Agia Napa

Vad innebär det då?
Det gör ännu rättså ont efter ca 20-30min på cykelsadeln - men jag kan iaf cykla helt klart, och gör det nästan varje dag!
Jag är stel och framåtlutad i ryggen varje gång jag reser mig efter att ha suttit en stund - men ryggen kommer till upprätt läge och blir hyfsat rörlig betydligt snabbare nu!
Jag plågas absolut inte hela nätterna av smärtor i bäckenet längre - jag är bara stel.
Jag tar aldrig några värktabletter - jag väljer isåfall att hjälpa kroppen på andra sätt.
Jag blir hjälpt av pilates och styrketräning (dock har jag tappat rytmen där just nu, måste sätta mig ner och göra schema för hur jag kan hitta en lösning för det!) för min core!

Bor du hyfsat nära Helsingborg (eller gärna reser hit) så rekommenderar jag dig verkligen min Osteopat - kontakta mig isåfall!!
5 kommentarer
Kommentera inlägget här