Följ min blogg med Bloglovin

Barnkalas på Djurparken

I söndags var det dags för vår dotters allra första BARNKALAS !!
Vi valde att inte hålla det hemma av många skäl, och det var lyckat!

 
Fri tid i djurparken varvades med lemurmatning, mat & fika, presentöppning för att avslutas vid ett lekområde för de som inte blivit hämtade redan... Mycket nöjda barn - och föräldrar :)
(föräldrarna kunde välja om de ville göra något annat i 2h eller stanna kvar och gå med in i parken)
Av respekt till alla föräldrar och barn så lägger jag endast ut denna bilden, de andra föräldrarna har jag inte jagat rätt på för att fråga om tillåtelse så resten får stanna i min dator sålänge :)

Det var en mycket nöjd födelsedagsflicka - förutom när alla tittade på henne när hon öppnade paket.. då fick jag assistera med tal.. annars gick det väldigt bra.. En del kids att hålla reda på, men det redde vi ut bra..! ;)
 
Så många fina paket - en enda förälder frågade om tips.. alla andra verkar ha väldigtg bra koll på vad vår dotter skulle uppskatta.. allt från fina smycken, till Barbigrejor, till hårsnoddar. Toppenfina presenter.
 
Roligast av allt var såklart Lemurmatningen!
Vilka goa tassar... Se men inte röra, skötaren förklarade tydligt att man inte får klappa på den eller lyfta dem, och måste säga det gick över förväntan..! Så goa djur!
Postat av: Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Men wow vilken rolig grej att ha på en djurpark, aldrig sett förut. Ett tips till kommande födelsedagar är att hyra en gympasal och ställa upp hinderbana. Billigt och bra sätt o hålla koll på barn o låta dom springa av sig =)

Svar: Ja jättebra ordnat och kul idé! Jag skulle dock inte hyra en gympasal och ha barnkalas det kan jag säga - enbart med tanke på ljudnivån... hujedamej. Något jag är allergisk mot, det är verkligen när det blir mängder av barnskrik på samma ställe... då hade jag önskat mig en Mute-knapp :) haha.. Så det är inte för mina öron dessvärre ;) Annars väääldigt bra idé med fysisk aktivitet!
Yohannas.se

2014-08-28 @ 20:32:54
URL: http://www.emmgus.blogg.se
Postat av: Ninni - Vimsiga mamman

Ååh :) låter som en toppen dag! Grattis lilla stora tjejen! :)

Svar: Tack snälla, ja det var verkligen lyckat!
Yohannas.se

2014-08-29 @ 22:22:35
URL: http://ninnzan.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: