Följ min blogg med Bloglovin

Sjukdomsmaraton

Det är nån slags evighetsgrej det där med förkylningar just nu verkar det som...
För en tid sen var sonen förkyld, sen körde han en omgång ögoninfektion, därefter frisk ett par dagar, sen en ny omgång nu igen sedan 1v snart med hosta, feber osv.. Nu är han äntligen feberfri, men hostan på nätterna har han kvar.. och vilan på dagarna är väldigt lång.... Vi har formligen jobbat i skift, och varvat med hjälp av barnens farmor vissa stunder/dagar... Men det är verkligen tröttsamt för oss alla.
 
Jag längtar SÅ tills han kan stå emot virusen lite bättre, vår lille gosse.... Han har alltid drabbats av så enormt mkt, ända sen han föddes måste jag säga...

 (Foto från den där kvällen då han fick kaninen av sin distanstvilling... helt magiskt!)
Postat av: Sarah

Jobbigt med sjuka.. När våra var små,under fem var vi jätteförsiktiga med smittor och att bli smittad. Det var mardrömmen när alla var sjuka samtidigt eller efter varann och ingen fick sova på flera veckor! Å den där J-vla hostan på kvällar å nätter!! Hatar den! Tjuriga trötta och sjuka barn om dagarna så energin totalt är borta,och ingen uppladdning på natten! Phu!
Men du..har han tappat framtanden? (Minns ett otäckt fall i stengolvet ert?) krsmar

Svar: Ja det är förskräckligt, han har varit så obeskrivligt mycket sjuk ända sedan han föddes måste jag säga... Nu hade han sovit två hela nätter och varit på Vårdcentralen och kollat och pratat osv för ett par dagar sen och det var liksom bara vila & vätska precis så som vi gjort... Så då provade vi en kort dag idag på förskolan, och det gick ju jättebra (deras farmor hämtade tidigt). Å så gör vi likadant imorgon.. så får vi se om han blir sjuk på nytt för tredje gången i rad eller om han fortsätter bättra sig hela tiden... Han har inte haft feber sedan natten till tisdag och hostar inte på nätterna nu såsom han gjort innan, vilket är jätteskönt. Men framför allt märker man på hans temperament och nyfikenhet att han är piggare ;)
Ja - han tappade hela framtanden då han slog ut den i våras... Den gången han ramlade i stengolvet så fick han hjärnskakning men alla tänder klarade sig.. Men troligen så var det så att när den slogs ut i våras, så var det liksom inte första gången utan det var bara sista stöten och tanden pallade inte... (jag var inte med tack & lov måste jag säga.. huvaligen!!!!) Att få den bilden mms:ad till jobbet... oj oj oj... varje gång han öppnade munnen i början så mådde jag dåligt... Men nu har jag helt vant mig och det liksom "passar" honom... Kram!!!!
Yohannas.se

2014-11-06 @ 20:39:17

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: