Följ min blogg med Bloglovin

Snart helg igen


Ja då har det snart gått ännu en hel arbetsvecka, hänger ni med? Hej å hå vad tiden går, känner jag ibland... phu! Nu börjar det verkligen bli mörkt om kvällarna dessutom, det är mörkt när man går hem från jobbet... och sorry alltså men jag klarar inte uppskatt det... :( Jag behöver ljuset!!! Jag får en helt annan livsinställning när det är ljust!
 
Imorgon är det fredag, och jag hoppas på en skön arbetsdag i lagom tempo...! :)
Minstingen bjuds på popcorn på förskolan, som varje fredag.. riktigt festligt och mysigt tycker jag!

Ha fortsatt skön kväll & hoppas du mår riktigt bra...!!
Postat av: Melanie

heja dig du är grym tycker jag! jag vill bara bli frisk nu så jag kan komma igång igen :)

Svar: Tack snälla du! Ja det var verkligen för mkt sjukdomar här också det kan jag säga... Hoppas ni kryar på er och snart kommer igen så du kan träna...!! Kram ps. hade du det bra i Skåne ???!!!
Yohannas.se

2014-11-07 @ 06:03:46
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se
Postat av: Emmelie - Ensamstående mamma till Ebba och Hugo

Jag är likadan, jag får så mycket mer kraft och energi om det faktiskt är ljust! Därför längtar jag efter snön, så vi får lite mer ljus helt enkelt. Det känns så fruktansvärt långt till våren och sommaren nu :(

Svar: Ja snacka om att ljuset är viktigt. Vi nordbor får sååå lätt brist på D-vitamin (vilket vi ofta upptäcker i mitt jobb genom enkel provtagning, och så kan tillskott göra jätteskillnad i mående...!).. Ja nu behöver man nya mål under vintern.. vi brukar ju alltid åka till ljus & värme, men nu har vi inte alls samma möjligheter längre pga att jag har helt annat jobb & inte så mkt föräldradagar kvar... så nu får vi stanna i mörkret och jag fasar dessvärre :( Hoppas det går jättebra för dej...!!!
Yohannas.se

2014-11-07 @ 06:05:51
URL: http://www.emmgus.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: