Följ min blogg med Bloglovin

Solo med barnen i lördags

 
En riktigt ruggig lördag större delen av dagen vad gäller vädret...
Då blir man extra glad när man ska ta hand om båda busungarna själv och sambon är iväg på middag söderut...! Visst var det små klagomål och små test men inte i nivå som det är väldigt ofta i vår tillvaro just nu... (phu!!!!!!!!!!!!!!)
Då klappar jag mig själv lite extra när jag liksom stannar bilen på vägen hem vid en lekplats och låter dem leka en stund i skymningen trots lite regn & ruggig blåst... Klart de skulle få lite extra "belöning" eftersom de förväntade sig att vi skulle åka raka vägen hem efter storhandlingen... Ett litet minijubel där i baksätet och lite gunga, klättra, rutschbana och springa... Sen var båda nöjda och acceptera att vi skulle vidare hem... eftersom jag förklarat att maten annars blir "gammal"...
 
Yes!
Vi mammor måste bli bättre på att beröma oss själva när vi faktiskt klarar vardagsgrejor som många gånger kan vara nog så svåra... eller hur??
Postat av: Emmelie - Ensamstående mamma till Ebba och Hugo

Jo de är sant, jag är dålig på det. Känns som man kämpar för att få allt gå ihop så hinner nästan aldrig med de där lilla extra. Kram

Svar: Men precis, och det där lilla extra är oftast något väldigt litet... Det är vi föräldrar som tror det krävs så stora saker jämt... Kram!!
Yohannas.se

2014-10-20 @ 06:32:17
URL: http://www.emmgus.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: